
Education for sustainability: the blue revolution in the food production
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Objetivos do curso
The aim is to support, enlighten, train and make teachers aware of the importance of food production alternatives
in a context of sustainability, and to provide the opportunity to carry out laboratory techniques and practices. -
Escola
ESTS - Escola Superior de Tecnologia de Setúbal
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Regime de estudo
presencial
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Objetivos da aprendizagem e competências a desenvolver
Increase knowledge about seaweed biodiversity and the potential of marine agriculture; Increase knowledge about research, innovation and development activities in biotechnology; Increase knowledge about theoretical and practical tools for teaching Biology; Train teachers to develop and implement practical and experimental activities in a school laboratory context.
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Saídas profissionais
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Coordenador/a do curso
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Reconhecimento da Aprendizagem Prévia
Supervised online or onsite with identity verification
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Condições de acesso e ingresso
No prerequisites. General public.
A informação disponibilizada não dispensa a consulta à página da Direção Geral do Ensino Superior (DGES) e/ou a página de candidaturas.
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Requisitos para obtenção da qualificação
Level 6
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Enquadramento legal e acreditação
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Detalhes do curso
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Selecionar Ano Letivo:
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Tipo de Curso
Curso Breve conferente Microcredencial
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Qualificação Atribuída
Curso Breve conferente Microcredencial
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Duração
54 Horas
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Créditos ECTS
2.0
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Efetuar candidatura
Candidatura